VEEL GESTELDE VRAGEN

HIER VINDT U AL ENKELE ANTWOORDEN

Komt mijn product in aanmerking voor VBS?

Goed dat u zichzelf deze vraag al heeft gesteld. Wanneer uw product al breed in de markt aangeboden wordt zijn wij niet de partij die bij uw aanbod past. Wij willen niet één van de duizend zijn, producten waar wij naar zoeken hebben iets unieks, zijn van goede kwaliteit en moeten bovendien een verrassingseffect hebben.

Wat is dan de wauw-factor?

De wauw moet hem bijvoorbeeld vooral zitten in de kwaliteit en unieke eigenschappen (USP) van de producten. Iedereen kan een olijfolie aanbieden, maar een olijfolie met een eerlijk verhaal en een lange historie of unieke verpakking....?

Kortgezegd zoeken wij producten of merken met een verhaal, bijvoorbeeld het verhaal van POSHE Drinks.

Hoe kan ik jullie enthousiast maken?

Het begint met contact leggen en de basisinformatie delen. We laten altijd iets van ons horen. Vervolg zal zijn: we vragen samples op of willen een afspraak met je plannen óf we vertellen je waarom we juist niet ingaan op je aanbod.

Wat gebeurt er als we verder gaan?

Met onze internationale netwerk zoeken we aansluiting in de markt waar uw product het beste startersperspectief heeft. Dit traject pakken wij voor u op en kan variëren van B2C, B2B of rechtstreekse handel. 

Voordat we gaan beginnen zullen we afspraken maken over wijze van samenwerking, ook hier is een pallet aan mogelijkheden die we graag persoonlijk met u bespreken.

Op welke wijze bieden jullie producten aan dan?

Als aangegeven hebben we een zeer groot internationaal netwerk, verder hanteren wij een persoonlijke aanpak. Op bezoek bij potentiële klanten, producten laten zien, voelen, ruiken en proeven is nog altijd de meest effectieve wijze om te enthousiasmeren! 

In aanvulling op bovenstaande, zien we directe kansen (B2C) dan kunnen we uw product wellicht binnen enkele uren/dagen online aanbieden in één van onze shops.

Zijn jullie ook telefonisch bereikbaar?

Uiteraard! Wij zijn tijdens kantooruren te bereiken op 085-7600538, mailen kan altijd!

 

Wat is het vervolg wanneer we gaan samenwerken?

Ten eerste zullen we uw gegevens opvoeren in onze systemen, daarnaast worden uw producten binnen onze netwerk aanbevolen. Ten tweede zullen we in onze beveiligde shopomgeving uw producten bestelbaar maken. Verder maken we een productpagina (om te illustreren) aan en tot slot kunnen wij uw logo toevoegen aan onze partnerlist. 

VRAAG ONBEANTWOORD OF ENTHOUSIAST GEWORDEN?

NEEM DAN SNEL CONTACT OP